نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

امروز درباره اینترنت تصمیم گیری خواهد شد

امروز درباره اینترنت تصمیم گیری خواهد شد دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به اختلال های پیش آمده ناشی از قطع اینترنت اظهار داشت: تصمیم گیری در این حوزه در حیطه اختیارات مسئولین امنیتی است، از همین رو قرار است امروز در جلسه‌ای این موضوع مورد بررسی قرار گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۳۰ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 21
کد خبر: ۲۸۵۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ با افزایش قیمت بنزین و بالاگرفتن اغتشاشات پراکنده در نقاطی از کشور، شورای امنیت کشور تصمیم گرفت تا جهت جلوگیری از سوءاستفاده های احتمالی و تهییج برخی جوانان و مقابله با ناامنی های قابل تصور، به شکلی مقطعی اینترنت بین المللی را قطع کرده و شبکه اینترنت ملی را در دسترس عموم قرار دهد.

 

با توجه به وابستگی معیشتی برخی شهروندان به اینترنت بین الملل، وزیر ارتباطات و سایر مسئولین مربوطه در طول روزهای اخیر با سوالات متعددی پیرامون زمان وصل شدن اینترنت بین المللی مواجه بوده است.

 

ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی امروز و در حاشیه مراسم «آغاز به کار بنیاد ملی کارآفرینی توسعه فناوری در حوزه‌های بلاک‌چین، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» که امروز (پنجشنبه ۳۰ آبان) با حضور محمد شریعتمداری وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، در جمع خبرنگاران درباره زمان رفع محدودیت‌های اینترنتی در کشور گفت: در رابطه با اینترنت تصمیم‌گیری در حوزه‌های امنیتی کشور، اتخاذ و در اولین فرصت، اختلالات این حوزه برطرف خواهد شد که قرار بود امروز در جلسه‌ای این موضوع مورد بررسی قرار گیرد.

 

وی درباره مشکلاتی که برای برخی کسب و کارهای وابسته به اینترنت ایجاد شد اظهار داشت: باید کاری کنیم که این ضرر و زیان‌ها کمتر شود. اگر یک شبکه ملی پرقدرت در کشور داشتیم، این زیان‌ها به مراتب کمتر بود.

 

دبیر شورای عالی فضای مجازی تأکید کرد: امیدواریم اتفاق اخیر که منجر به قطعی اینترنت شد، باعث شود همکاران ما در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تمهیداتی برای توانمند کردن شبکه ملی اطلاعات بیاندیشند.

 

فیروزآبادی افزود: شبکه ملی یک ارتباط جهانی است و زمانی می‌تواند خوب کار کند که با دنیا ارتباط داشته باشد. در بستر این شبکه جهانی «صدا» و «دیتا» در کشور مشکل ندارد، اما آنچه که با محدودیت مواجه شده، پروتکل مربوط به اینترنت است که با قطع آن، ضرر و زیان‌هایی را متوجه برخی کسب و کارها کرد.

 

وی با بیان اینکه در شرایط محدودیت‌های به وجود آمده برای اینترنت، سعی کردیم خدمات بانکی، حمل و نقلی و سایر خدماتی که به نوعی با زندگی مردم در ارتباط بود را پایدار نگه داریم، درباره پیام‌رسان‌های ملی نیز گفت: ما در کیفیت پیام‌رسان‌های داخلی دچار کمبود هستیم اما با این وجود پیام‌رسان‌های بومی در این مدت با اقبال زیادی از سوی کاربران مواجه شدند.

 

دبیر شورای عالی فضای مجازی اظهار داشت: با محدودیت‌های ایجاد شده در اینترنت، مردم به جایگزین‌های داخلی در موتورهای جستجو و پیام‌رسان‌ها اقبال نشان داده‌اند هرچند کیفیت پیام‌رسان‌ها و خدمات داخلی به میزان کیفیت موارد مشابه خارجی نیست اما مردم با متانت و صبوری از این امکانات استفاده کرده‌اند.

 

فیروزآبادی از شکسته شدن رکورد ترافیک داخلی خبر داد و گفت: ترافیک داخلی ما در این مدت از ۷۵۰ گیگابیت بر ثانیه تجاوز کرد که رشد چند برابری را نشان می‌دهد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار